Schuivert


Tja, na mijn aanrijding in maart was vandaag Lieke aan de beurt.

Ik was net op mijn werk toen ze (gelukkig zelf) belde. Ze was onder het viaduct van de A12 bij Woerden onderuit gegaan met haar Deauville. Het wegdek was glad, waarschijnlijk olie.

Omstanders hebben haar geholpen haar motor weer overeind te krijgen. Het lijkt allemaal mee te vallen gelukkig. Niks gebroken, maar uit ervaring weet ik dat de spierpijn nog komt.

Schade aan de valbeugels en de extra brede koffers (die waarschijnlijk veel hebben opgevangen). Ook de helm moet vervangen worden. De politie is erbij geweest, maar die kon geen olie (meer) vinden. Waarschijnlijk draaien we dus zelf voor de kosten op.

Belangrijkste is dat mijn lieve Lieke nog heel is. Ze is nadat de politie is geweest doorgereden naar haar werk. Verder roept ze heel stoer (of verwar ik dit nu met eigenwijs?) dat het allemaal, behalve de schrik, wel goed gaat. Ik herken dat, maar weet uit ervaring dat de spierpijn nog komt. En haar rug was al niet geweldig na een ongeluk van een paar jaar geleden. We zullen zien, maar ben voorlopig blij dat het zo is afgelopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *