Motorfamilie op de radio


Ach zo veel te vertellen en zo weinig tijd om het op te schrijven.

Vorige week zijn we op de radio geweest. Lieke is via de clubsite benaderd door een journalist van de Wereldomroep. Hij was bezig met een serie over filerijden en wilde nu eens de geneugten van de file laten horen. Op een vrijdag is hij bij ons geweest en heeft Lieke, Stephanie en mij geïnterviewd. Lieke was nog even bang dat ze vooral mij zouden uitzenden, maar mijn lief blond babbelboxje is toch vooral aan het woord geweest. Het was een erg leuk item, en dat zeg ik niet alleen als trotse echtgenoot maar ook vanuit een professionele invalshoek. Je kunt het allemaal hier nog eens nakijken en beluisteren (zolang de voorraad strekt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *