Lekker weer om……

motor te rijden ? Eh ja, normaal gesproken wel. Maar Angel, de zijspan combinatie van Liek, stond er een beetje sneu bij. Liek stelde voor om het span er ‘even’ af te halen. Ze was benieuwd hoe het zou rijden zonder zijspan. Even ? Ik waarschuwde haar dat ik wel een middagje bezig zou zijn, maar had er wel zin in. Het viel mee. Had binnen een uur het span afgekoppeld. Ben meer tijd bezig geweest met poetsen. Ze, Angel, staat er weer patent bij. Rijden hebben we nog niet gedaan. Op dit moment geen goede accu. Maar dat gaat snel gebeuren. We zijn erg benieuwd. Van alle kanten wordt gezegd dat een motor die met zijspan heeft gereden solo niet meer goed rijdt. Maar ja, eigenwijs he.

Verder vanmiddag nog kappen op de kuip gezet van de Deauville. Hadden we nog liggen. Die kappen zorgen er voor dat je minder snel koude handen krijgt. Net iets voor mij om die er op te zetten tegen de tijd dat het warmer wordt. En ik heb een knobbel, een RAM mount, op het stuur van de rode buffel gemonteerd. Daar kan ik straks mijn poor man’s navigatiesysteem monteren. Dat verhaal wordt nog vervolgd.

Ja, het was een productieve middag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *