Treinen Dag 10

      1 reactie op Treinen Dag 10

Zo.. Laatste werkdag van de week.. Ben echt moe wanneer ik thuis ben en lig al vroeg op bed. Eergisteravond 9.30 uur en gisteravond 9.15 uur.. Even nog Netflix gekeken, maar dat was het ook wel. Met Tramadol als vriendje ben ik gaan slapen…

Weer op.. Jeetje wat een spierpijn zeg. Lijkt wel of ik dagen gesport heb. Coen brengt mij en ben nog steeds op tijd op het station… Met zitplaats. Vanmorgen kwam ik onze overbuurman tegen.. Gezellig zitten praten, maar ondertussen met onze neuzen in de telefoon. ;-D

Ik weet nu ook wel treinstel ik moet hebben om zo dicht mogelijk bij de lift uit te komen.. Niet vooraan, de eerste, maar achteraan, de laatste. Logisch, want dan hoeven reizigers met een handicap niet zover.. Duuuûhh..


Nu hopen dat de lift vanmiddag het wel weer doet. Ze zijn in Sloterdijk met de trap bezig en laatste gedeelte is geen leuning.

Controles deze week… Dinsdagmiddag en vanmorgen..
Duusss.. Het is weer… gezellig… In de trein… Met de buurman….

1 thought on “Treinen Dag 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *