Treinen dag 8 en 9

      Geen reacties op Treinen dag 8 en 9

Zo na 3 weken weer haar week.. Had er zeker wel zin in. Het enige waar ik mezelf zorgen om maakte was hoe kom ik er..

Van de bedrijfsarts mag o ik werken, mits er vervoer geregeld is. Niet zo zeer van huis naar station en ’s middag van station Woerden naar huis, maar in Sloterdijk.

Ik en ook Coen, zijn dagen bezig met het uitzoeken van een taxi. Mijn werk wil het liefst dat ik collega’s vraag en lukt dat niet, mag ik een taxi nemen.
Vandaag en gister is het van station naar kantoor gelukt en andersom is het elke dag geregeld ????

Zo ook is het mij gelukt om (al een vrije plek) te kunnen bemachtigen. Op de terugweg is dat geen probleem… Liften zijn ook goed bereikbaar, minpunt is dat ik ’s morgens meer moet lopen naar lift en van lift naar uitgang..
Mijn voet vindt dat niet leuk..
Maar goed, beter dat dan anders..

Het is lekker rustig in de trein, bevalt mij wel. Ik lag gister, na een vermoeide dag, voor het eerst met een ‘handicap’ te reizen en een hele dag te werken. Mijn medicijn werkt nog door in mijn hoofd en autorijden had dus niet gekund…
Dussss… Ik zit relaxed.. Gezellig.. Met meerdere… Op de bank… In de trein..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *