Treinen Dag 6

      Geen reacties op Treinen Dag 6

29-01-2015

Het begon gister al.. Hou rekening mee dat 20% van de treinen niet zal rijden.. Ik gelijk thuis de nieuwe dienstregeling bekijken en gelukkig rijdt ‘mijn’ trein…

Op het station was het niet druk, maar zitplek was er niet.. Bij de volgende halte lopen mensen mij voorbij om vervolgens 2 haltes verder ‘stoelendans’ te doen. Maar nee, ook al sta je langer… Je gaat niet voor. Ook alweer geleerd. Gewoon doorlopen dus ipv in het halletje te blijven staan…

Maar goed ik heb nu mijn eigen koffie bij me.. Bakkie troost dus..

Pas bij Amsterdam Bijlmer kan ik zitten. Nog 23 minuten te gaan. Mijn voet ontspant en mijn rug ook…. Nu is het treinen weer relaxed…. Gezellig..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *