Treinen Dag 5

      2 Reacties op Treinen Dag 5

28-01-2015:

Dat kan dus ook gebeuren. Mijn trein rijdt gewoon niet!!! Dus nu moet ik op Utrecht Centraal overstappen en het ergste is . Ik kom te laat. Ga je vroeg je bed uit, ben je gestresst om op tijd te komen, omdat treinen zo relaxed is… Rijdt hij gewoon niet!!!!

Nu de trein van 7:40, was ook te laat, om dan de trein om 7.55 peron 7 te halen.. Ben benieuwd. ????
Nou het werd de trein van 8:10 (met 5 min. vertraging) op perron 5. Zit nu in een dubbeldekker met een beker koffie vd AH. Was ik wel aan toe.

Je ontmoet wel aardige mensen, die in hetzelfde schuitje zitten en je merkt dat er reizigers zijn die het gewend zijn. Maar ik als leek, op dit moment nog, moet er echt aan wennen dat dit te laat komen overmacht is.
Ik zal er tegen 9-en zijn…. Gezellig… In mijn eentje…

2 thoughts on “Treinen Dag 5

  1. Lieke Auteur bericht

   In mijn eentje bedoelde ik op kantoor… gelukkig was Ben er….
   In de trein zit je met genoeg mensen waar ik een babbel mee kan maken. Dat maakt het ook wel gezellig hoor… maar toch.
   Op Centraal was er ook nog een melding met een storing voor onbepaalde tijd in Zaandam, maar ik kwam toch voor 9 uur op kantoor… pfieuuuwwww.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *