Treinen Dag 4

      Geen reacties op Treinen Dag 4

27-01-2015:

Het is weer vroeg en druk op het perron.
Ik moest eerst mijn saldo opschroeven omdat er niet genoeg op stond. Ging eerst verkeerd omdat de heer voor mij niet had uitgelogd of zoiets, dus dat apparaat herkende niet mijn kaart.

Nu in de trein. Zit niet op een reguliere plaats, maar ik zit. Allemaal mannen. Wel komisch dat er bij het instappen geen hoffelijkheid bestaat bij hen, gewoon Wie het eerst komt, Wie het eerst maalt. Ben benieuwd hoe het gaat wanneer ik over 3 weken met krukken trein…

Het wordt drukker in dit gedeelte, komen dames bij en ook niet blij dat ze moeten staan. De één leest staand stukken (studie??) door, ander drinkt koffie en bij de volgende halte is er weer een wisseling van mensen en plekken.. Blij dat ik zit, ondanks wanneer de deuren open gaan, het ijskoud is…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *