Treinen Dag 2

      1 reactie op Treinen Dag 2

Vandaag in voorbereiding op mijn operatie aan mijn voet op 4 februari, heb ik mezelf voorgenomen om te gaan treinen.

Skattie brengt mij en dochterlief haalt mij op.
Het is best relaxed hoor. Het enige vermoeide is dat ik eerder de deur uit moet. Straks met de twee krukken helemaal. Misschien ga ik het nog wel leuk vinden.

Met 40 min. zit ik op centraal en een halte verder ben ik er. Er gebeuren nog niet zoveel spannende dingen, behalve dat het ’s morgens spannend is om een plek te bemachtigen. Hoe zal dat over 4 weken gaan.

Meeste dagen van de 3 werkdagen, trein ik op de terugweg met haar mee. Heel gezellig…(komt die ik weer van de Efteling-reclame).

Nou het lijkt mij leuk om eens bij te houden hoe ik dit alles beleef..
Op Centraal staan we altijd stil en is het erg rustig. Wel relaxed, maar minder mensen kijken. Opvallend is toch dat 70% het mobieltje gebruikt.. Uuuhh en daar hoor ik ook bij. E-readers zie ik wel, maar weinig. Laptops soms een aaipets iets meer.

Controle? Gistermiddag 1x.. Zal ik dus ook bijhouden. Gemiddeld rijdt de trein 124km/u met 22 graden als binnen temperatuur.

Zo, met 4 minuten ben ik er..

1 thought on “Treinen Dag 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *