Week 7, stage week 6

      Geen reacties op Week 7, stage week 6

Deze week was eigenlijk niet heel bijzonder.

Maandag ben ik plotseling mee gevraagd op een schooluitje naar iets heel gaafs. Ik ga er lekker niks over vertellen. Jammer hé.

Voor de rest van de week verliep het eigenlijk normaal zoals elke week. Elke dag weer klusjes die stom zijn of juist leuke activiteiten met een groepje leerlingen.

Volgende week is de laatste week. Ik ga zeker een aantal leerlingen en leerkrachten missen. Ze zijn allemaal heel aardig en proberen ons er ook bij te betrekken. Toch heb ik mijn klas het idee dat ze me meer als hulpje zien dan als iemand die ook iets met de leerlingen kan doen. Bij de andere klas deed ik meer met de leerlingen. Dit had ik wel al een beetje gehoord van Elsa, dus zag er ook een beetje tegenop om te wisselen. Beter nog, had er eigenlijk niet zo’n zin in. Maar de ervaring voor haar is ook wel leuk.
De rest van de leerkrachten “lenen” ons ook wel om hun te helpen als ze meer begeleiding nodig hebben of iets. Sommige weten nu al niet wat ze moeten zonder ons. Leuk ^.^

Volgende week gaan we op de vrijdag oliebollen bakken, dat schijnt echt iets Nederlands te zijn. Ook hebben we op de vrijdagavond een feestje, de directrice gaat met pensioen en viert dat. Iedereen in de school blij, ze is niet zo gelieft. Zodra zij weg is schijnt het echt een leuk feest te worden. De hele week dus maar vroeg naar bed om het vrijdag later te kunnen maken ;).

Na volgende week komen mama en Maria 😀 Wordt echt een mutsenweek! En als het goed is word het ook nog eens mooi weer :D. De stedentrip heb ik ook al gepland :P. Alleen nog even kijken welke dag wat.. Haha, zij nemen niet mij mee, ik hun gewoon :P. Super veel zin in!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *