Week 6, stage week 5

      Geen reacties op Week 6, stage week 5

Elsa en ik zijn geruild van klas.
De hele week was een beetje kijken hoe het eraan toe gaat.

Ze hadden op maandag-dinsdag-woensdag iets van math buiten. Ze gingen aan de slag met verschillende inhoud van verschillende flesssen / bakjes etc. Ze waren bezig met tellen, meten met voetstappen, zoeken van bepaalde figueren en een pittenzakje op een getal gooien en dan eerst dat getal opzeggen en dan pas ernaar toe lopen. Er zijn op 2 verschillende plekken op het schoolplein een getallen viekant gemaakt met de getallen van 1 t/m 100.

In de ochtend hielp ik kinderen met het maken van een politieauto / brandweerwagen of een ambulance. Ze waren bezig met de ‘reallife superheroes’.

Verder ben ik bezig geweest met werkjes inplakken, een ‘spring board’ maken en her en der geholpen.

Oh, op de dinsdagmiddag gingen we met de ‘science club’ naar een college. Normaal gesproken komen er 3 meiden van die opleiding naar onze school, maar om nu eens een keer met microscopen enzo te gaan werken, gaan ze 3 keer voor de paasvakantie naar hun toe. Elsa en ik werden mee gevraagd voor extra begeleiding. En dan ook de aankomende 2 keer.

Was minder bijzondere week. Nog maar 2 weken stage en dan een week vakantie :D. Dan alweer naar huis. Gaat snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *