Week 4, stage week 3

      Geen reacties op Week 4, stage week 3

Mijn maandag en dinsdag verliepen gewoon als een normale maandag en dinsdag. Dinsdag was het ‘Pancake day’. Dat is 6 weken voor Pasen en dan vieren ze het met pannenkoeken omdat pannenkoeken van ingredienten uit de natuur zijn die dan weer bloeien enzo. Best grappig. Ze waren verbaasd dat wij het niet kende.

Woensdag gingen Elsa en ik mee met de dansgroep naar hun optreden in ‘ The Townhall’. Het was een heel mooi en redelijk groot gebouw waar leerlingen van scholen uit Cheltenham en Gloucester kwam om een dans te doen voor hun ouders en andere scholen. Onze groep danste op Triller van Michael Jakson. Ze hadden zwarte kleding aan waar Elsa de botten op had geverfd en sliertjes aan hun shirt (waar ik mee aan had geholpen). Hun haren zaten wild terug gekamt en ze hadden een wit gezicht met zwarte kringen bij hun ogen. Zag er heel leuk uit. Rebble ging ook mee op deze avondtuur. Toen ze meiden hun generale repetitie al hadden gedaan en lang moesten wachten, namen Elsa en ik ze mee naar buiten en deden spelletjes met ze.

Donderdag verliep de dag weer als een donderdag. Jane van de Gloucestershire College kwam nog lang om te vragen hoe het met ons ging en te vertellen dat ze volgende week ons eventjes komt observeren.

Vrijdag was het een gekke dag. Het was ‘World book day’. Ik ging als Pippi Langkous en had mijn haar in 2 vlechtjes (door middel van ijzerdraad) overreind staan. Iedereen vond het geweldig. Een meisje verkleed als Tinkerbell: Hoe doet u dat? Ik: Met een beetje magie, kan je alles. Ze was helemaal verbaasd :O aah zo lief.

Zaterdag een dagje huiswerk gehad en zondag lekker gewinkeld bij de Lidl. Zondag mijn eerste ijsje van dit jaar gehad <3. Het was super lekker weer en wandelde in een simpel lange mouwen shirt naar de stad. Daarna nog bij mij in de tuin gezeten. Was een lekkere zondag. Van de week word het als het goed is ook mooi weer en dan lekker naar de paardenrace festival!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *