Vakantie

      Geen reacties op Vakantie

De afgelopen week was het vakantie. Elsa en ik hebben een hoop gezien en zijn naar verschillende mooie plaatsen geweest.

De eerste zondag van de week, gingen we de stad hier in Cheltenham in. Dit is een mooie en grote stad. Het is ongeveer 20-30 minuten lopen. We liepen als eerst op de Primark af en zijn daarna gaan zitten bij de Starbucks. Zelf leuke dingen gekocht bij de Primark :D. Daarna zijn we de winkelstraat nog in geweest. We kregen bij Elsa thuis te horen dat we voor maandag werden uitgenodigd om met een onderwijsassistent uit haar klas mee te rijden naar Tewkesbury. Zij ging daar met 2 anderen wat drinken en konden wij rondlopen.

Maandag gingen we dus naar Tewkesbury. Dat was ongeveer 10 min rijden. Het is een heel klein dorpje met een Abby. Je hebt een Church, Cathedral en een Abby zit daar tussenin (is ons verteld). Het dorpje zelf had ook nog eens last van hoog water, maar gelukkig konden we er wel heen.

Dinsdag bracht Jason ons naar Gloucester. Daar staat een kathedraal waar een paar gangen zijn gebruik voor de film Harry Potter. Dit is een grote en mooie kathedraal. Om het hoekje was het huisje van Beatrice Potter. Zij schreef kleine kinder boekjes. Daar heb ik een klein boekje gekocht die speciaal over Gloucester gaat. Ook Gloucester is een mooie stad met een hoop leuke winkels :D.

Woensdag gingen we naar Bristol. Dat is echt een drukke en hele grote stad.
Het eerste mooie gebouw zagen we al meteen toen we het station uit liepen en we ons omdraaide… Het station was zoo mooi. Jammer genoeg lukt het met niet om foto’s toe te voegen, anders kon ik het laten zien. We zijn bij een kerk geweest, langs een kathedraal, langs andere mooie en grote gebouwen en bij de stand. Er was een super grote mooie universiteit waar mensen steeds in gingen, dus wij ook.. Bleek er een open dag te zijn. We zijn er toen maar weer uit gegaan :P. We zijn nog naar een torentje gegaan waar we jammer genoeg niet in konden en verder gelopen naar een hele mooie brug. Wat hebben we veel gelopen…

Donderdag was een dag voor mezelf. Ik heb niet veel gedaan.. Beetje rond gehangen thuis, beetje op facebook en een film gekeken.

Vrijdag gingen Elsa en ik boodschappen doen. We moesten lunch kopen voor volgende week want dan begint stage weer. Ook was ik erachter gekomen dat bij de stad een Lidl zit, daar ga ik volgende week mijn boodschappen doen. ’s Middags gingen Elsa en ik bij mij thuis zitten. We maakte wat chocolade warm in een pan en doopte er banaan, aardbijen en marsmellows in. Mmmmmh dat was echt lekker <3.

Zaterdag was weer een dag voor mezelf. Jason sliep beneden en Marine was weg. Ik heb de hele dag op bed met thee, chippies en chocolade een serie op mijn ipad gekeken.

Zondag, vandaag, doe ik ook niet veel. Ik heb een stukje gemaakt die ik als begin bladzijde in het dagboekje van Rebble kan schrijven. Verder heb ik nog dingen uitgezocht en dit getypt. Morgen weer lekker naar stage en maar eens beginnen aan mijn huiswerk. Vanaf dan zullen de dagen extra snel gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *