vakantie 2013 – 1

      Geen reacties op vakantie 2013 – 1

Voor de 5e keer…….

Daar gaan we weer… voor de 5e keer…
Berny-Rivière… here we come…..

Onze eerste (grote) vakantie met Mr. Popper. En de eerste week zonder Stèphanie.
In beide opzichten wel vreemd hoor. Waarom, hoor ik je denken…
Nou, we gaan altijd met de tent en tot op heden zijn beide dochters altijd meegeweest. Ik had Robin ook graag meegehad, maar dat komt nog wel.

Rond half 7 vertrokken we. Alles paste in de auto en de topkoffer. Mr.Popper was al ingepakt…al maanden. Dus dat was de klus niet. Via Rotterdam, langs Roosendaal, om Antwerpen heen.. We moesten voor de Liefkenshoektunnel 6 euro betalen, maar dat was het wel waard, geen gezeur in de grote stad Antwerpen met het in- en uitvoegen van het verkeer.
Langs Gent, Lille, aanhoudend Parijs (A1) en waar de tol begon de A26 naar Saint-Quentin,de ‘Engelse route’. Daar hebben we nog een stop gemaakt waar we toevallig vorig jaar ook met de motor gestopt hebben. Kaithlyn herkende het.
Uurtje later reden we (via de heuvelachtige binnenwegen) La Fontenoy binnen. We zijn er, dacht ik… maar het duurde toch nog langer dan ik dacht… de heenweg ging snel, leek wel of niemand met vakantie ging. Super route..we waren toaal maar 12 euro aan tol kwijt.. lang leve Mr. Popper, dat hij geen caravan is.

Eénmaal op de camping, ging Coen inchecken. Hij werd meteen herkend en jaaaaa hoor…, Le Parc is nog in bedrijf. We kregen een plekje toegewezen….wat… op dat gedeelte waren we de enige…

Na het opzetten van Mr. Popper, kwamen we er wel achter dat de doggies het leuk vinden. Kaithlyn ook, de vertoefde gelijk weer in het zwembad.
Coen heeft boodschappen gedaan omdat ik de hele rit heb gereden…het ging zooooo lekker.
We sloten de middag af met een lekkere mouserende rosé.. het was immers 20-07…
(Foto’s volgen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *