Mr. Popper 2012 -1

      Geen reacties op Mr. Popper 2012 -1

Mr. Popper, onze Popup Camper

3-9:
Het is al weer een tijd geleden dat onze caravan voor de deur heeft gestaan. 2006 om precies te zijn.

Al deze jaren (vanaf het moment dat ik ‘m kreeg) staat hij op stal in Harmelen. Bij een stalling waar ik super blij mee ben.
Reden waarom het zo lang duurde was dat we dachten en zo ook voorgelicht werden, dat deze camper zijn eigen kenteken moest hebben.

Elke keer dat we naar Frankrijk gaan en we zien op de camping veel Engelsen met een Popup-caravan met een zacht dak. We zijn dan best jaloers…en dromen dan van onze Popper..
Dromen ja… Want op kenteken krijgen lukt niet. Ik heb hem in 2004 gekregen en ik moet bewijs kunnen leveren dat hij van mij is. Ja 8 jaar stallingskosten, dat wel, maar geen overdrachtsbewijs van de vorige eigenaar naar mij toe.

Maar goed, dit jaar dus weer.. dromen. Totdat Coen toch maar weer even gaat googlen en merkt dat het gewicht op het plaatje van 1500kg om de oplooprem gaat.. Met veel moed gaat hij de RDW weer bellen. Zou ik dan toch onze Popup kunnen gaan gebruiken en lekker kamperen in verband met mijn rug (en mijn nek/hals/schouder-)syndroom (laat ik het zo maar noemen.

Na een belletje met de RDW krijgen we weer hoop en moet om onze PopUp van stal op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *