Categoriearchief: Uncategorized

Treinen Dag 7

03-02-2015 Het is druk en ik dacht een plaatje te hebben, bleek daar een jonge dame te slapen. Keerde ik mij om, plekje in het halletje weg. Maaaarrrr… Nu sta… Lees verder »

Treinen Dag 6

29-01-2015 Het begon gister al.. Hou rekening mee dat 20% van de treinen niet zal rijden.. Ik gelijk thuis de nieuwe dienstregeling bekijken en gelukkig rijdt ‘mijn’ trein… Op het… Lees verder »

Treinen Dag 5

28-01-2015: Dat kan dus ook gebeuren. Mijn trein rijdt gewoon niet!!! Dus nu moet ik op Utrecht Centraal overstappen en het ergste is . Ik kom te laat. Ga je… Lees verder »

Treinen Dag 4

27-01-2015: Het is weer vroeg en druk op het perron. Ik moest eerst mijn saldo opschroeven omdat er niet genoeg op stond. Ging eerst verkeerd omdat de heer voor mij… Lees verder »

Treinen Dag 3

22-01-15: Zo laatste dag van mijn werkweek en dus ook de laatste dag treinen. Skattie is mee omdat hij voor zijn werk in Amsterdam moet zijn. Gezellig! (weer die uil;-P… Lees verder »

Treinen Dag 2

Vandaag in voorbereiding op mijn operatie aan mijn voet op 4 februari, heb ik mezelf voorgenomen om te gaan treinen. Skattie brengt mij en dochterlief haalt mij op. Het is… Lees verder »

Week 7, stage week 6

Deze week was eigenlijk niet heel bijzonder. Maandag ben ik plotseling mee gevraagd op een schooluitje naar iets heel gaafs. Ik ga er lekker niks over vertellen. Jammer hé. Voor… Lees verder »

Week 5, stage week 4

Laatste week in deze klas, volgende week ruilen van klas met Elsa. Sommige leerlingen ga ik echt missen, maar sommige totaal niet. Er zitten een paar “stoute” leerlingen tussen en… Lees verder »