Een technisch probleempje

Ja, we zijn wat achter met ons verslag. Een technisch probleempje ook. Hoop dat het nu lukt. Zaterdag hebben we een goede reis gehad met onze kleine in grote aanhanger. Eigenlijk waren we iets te laat uit Beauvais vertrokken. Eerst nog langs een grote sportzaak gereden en daar slippers voor de kids gekocht en een luchtbed om het lekke exemplaar te vervangen.

Onderweg kwamen we een heel lief poesje tegen.

Lieke heeft de hele dag gereden. Vond ze leuk. En ik had slecht geslapen en vind autorijden eigenlijk een beetje saai. Prima dus. Rond 5 uur waren we in Granville. Druk, druk, druk. En de campings ‘complet’. Na wat vijfen en zessen daarom maar doorgereden naar de ons bekende camping in Barneville. Ook die was eigenlijk vol. Maar we konden een plek vinden op een groot veld. Lieke vond dat gelijk leuk. Ik had mijn bedenkingen maar ben helemaal om. Erg gezellig en alles lenen van iedereen. De kinderen hebben het erg naar hun zin en hebben genoeg andere kinderen om mee te spelen. Robin heeft aanhangwagen tennis uitgevonden.

In de supermarkt hebben we wat boodschappen gedaan en zijn er wat hoedjes gepast


Onze tent maakt behoorlijk indruk door het formaat. Wij noemen het ons ‘chateau’

En de aanhanger van Dirk is onze schuur

Op de camping zag ik net zo’n Erka aanhangertje als wij hebben. Aan de mensen in de bungalow gevraagd of ze iemand wisten voor een nieuw wiel. Het aanhangertje was niet van hen, maar ze hebben beloofd het na te vragen.

[Posted with hblogger 2.0]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *